Hayvita

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TARAFLAR

SATICI

İsim/Ünvan


Mersis Numarası


Adres

E-Posta

Telefon


SİPARİŞ VEREN

İsim/Ünvan

Adres

E-Posta
Telefon
KONU
İş bu sözleşmenin konusu, bireysel satın almalarda Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve ilgili düzenlemeler, kurumsal satın almalarada Türk Borçlar Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili düzenlemeler çerçevesinde,…..’ın, SİPARİŞ VEREN/ALICI’ya satışını yaptığı ve burada nitelik, miktar ve satış fiyatı belirtilen ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili hak ve yükümlülüklerin düzenlenmesidir. Bu Sözleşme onaylanmadan Ön Bilgilendirme Formu okunmuş ve onaylanmıştır. Sözleşme, SİPARİŞ VEREN tarafından elektronik olarak onaylandığı anda yürürlüğe girer, sipariş konusu bedeli ve ek ücretleri ödeme yükümlülüğü altına gireceğini ve bu konuda bilgilendirildiğini peşinen kabul eder.
ONAY VE YÜRÜRLÜLÜK
Bu sözleşme, SİPARİŞ VEREN tarafından elektronik olarak onaylandığı anda yürürlüğe girer. SİPARİŞ VEREN, ürünlerin nitelikleri, satış bedeli, ödeme şekli, teslimat ve diğer her türlü bilgiyi, Ön Bilgilendirme Formu, Gizlilik Politikasıi KVKK Aydınlatma ve Onay Metnini okuduğunu, anladığını ve elektronik ortamda onayladığını kabul eder.
SİPARİŞ KONUSU VE ÜRÜN BİLGİLERİ

Ürün Adı Tutar
——–(ÜRÜN VE ÇEŞİTLERİNİN İSİMLERİ)


TESLİMAT YERİ

 

TESLİMAT KOŞULLARI


Ürünlerin teslimatı için Ön Bilgilendirme Formu ve KVKK Aydinlatma Onaylam Metni onayı akabinde iletilen Mesafeli Satış Sözleşmesi’ne konu siparişin elektronik ortamda müşteri tarafından onaylanmış, Satıcı’ya ulaşmış ve onaylanmış olması gerekmektedir.
Teslimat ALICI’ya, ALICI’nın SİPARİŞ VEREN tarafından verilen adresinde yapılacaktır. Teslimat adresinin işyeri veya konut olması gerekir. işyeri veya konut olmayan herhangi bir adrese teslimat yapmaz.
Ürünler sağlam, eksiksiz ve siparişte belirtilen niteliklere uygun teslim edilecektir.Sipariş’e uygun olmayan ürünler karşılığında SİPARİŞ VEREN/ ALICI ürünü teslim almış olsa dahi bu ürün için ödediği bedelin SATICI’dan iadesini talep edebilecektir.
SİPARİŞ VEREN/ALICI teslim edilen ürünleri kontrol etmeli, teslimat eksiksiz gerçekleştirildi ise kendisine ibraz edilen teslimat formunu imzalayarak ürünleri teslim almalı yahut çekincesini aynı forma yazılı olarak bildirmelidir. Çekince bildirilmemiş olması, ürünlerin …. tarafından tam, eksiksiz, vaktinde teslim edildiği anlamına gelir ve SİPARİŞ VEREN/ALICI’nın başkaca itiraz hakkı yoktur. Derhal bildirilmeyen ihtirazi kayıt, geçerli kabul edilmeyecektir.
……, nakliyeyi ve teslimatı engelleyen mücbir sebepler, hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi, trafiğin olağanüstü biçimde sıkışması gibi durumlar nedeni ile ürünleri süresi içinde teslim edemez ise, durumu SİPARİŞ VEREN/ALICI’ya bildirir.
SİPARİŞ VEREN/ALICI siparişin iptal edilmesini veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesini tercih edebilir. Yola çıkmış siparişlerde 1 saatlik gecikme tolere edilebilir, iptal edilemez.


ÖDEME ŞEKLİ

Havale/EFT/Kredi Kartı

Ödeme, seçilen menü veya ürünler üzerinden ilk siparişin teslim edildiği anda peşin olarak veya şubelerde geçerli olan tüm ödeme seçenekleri ile yapılabilecektir. Alıcı, ödeme işlemi için gerekli bilgileri ve detayları sağlamayı kabul eder. Ödeme işlemi sırasında, Alıcı’nın kullanacağı kredi kartı veya banka hesabının sahibi olarak adı geçen kişi ile Alıcı aynı kişi olmalıdır. Aksi durumda, ödeme işlemi kabul edilmeyecektir. (böyle bir şey isteniyor mu?)

 

SİPARİŞ TUTARI

 

HİZMET BEDELİ

0 TL (SİPARİŞ VEREN /ALICI tarafından ödenecektir.)*

 

İNDİRİMLER DÜŞÜLDÜKTEN SONRAKİ TOPLAM SİPARİŞ TUTARI


FATURA

Fatura bildirmiş olduğunuz E-POSTA adresine ya da firma E-FATURA adresine gönderilecektir. Faturalandırma sipariş tutarı üzerinden yapılacaktır.


FATURA BİLGİLERİ

İsim/Ünvan

Adres

E-Posta
Telefon
Vergi Dairesi
Vergi Numarası


GENEL KOŞULLAR

a) SİPARİŞ VEREN, ALICI ve FATURA BİLGİLERİ aynı ve/veya farklı kişilere ait olabilir. Farklı kişilere ait olması durumunda, SİPARİŞ VEREN verdiği ve onayladığı tüm bilgilerden tek başına sorumludur.
b)….., menü ve fiyatlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.) İşbu bildirimin onaylanması ile SİPARİŞ VEREN ve ALICI, birim fiyatlarda sözleşme yılı içinde %20 artışa onay verdiğini, bunun için kendisine ilave bildirim yapılmasına gerek olmadığını kabul ve beyan eder. KDV oranından kaynaklı değişiklikler fiyata yansıtılacaktır. Teslim edilmemiş yemeklerin KDV artışından dolayı doğabilecek fiyat farkı, tarafınıza bildirilerek tahsil edilecektir
c) SİPARİŞ VEREN ve ALICI’nın birlikte sorumlu olduğu yükümlülükler burada SİPARİŞ VEREN/ALICI olarak belirtilmiştir.
d) SİPARİŞ VEREN, verdiği ve onayladığı bilgilerin doğru olduğunu kabul eder.
e) Verilen bilgiler ile ALICI’ya ulaşılamaması durumunda tüm sorumluluk SİPARİŞ VEREN’e aittir.
f) Bu sözleşmede, ….. tarafından verilen bilgiler, uzaktan iletişim araçlarına uygun olarak ve iyi niyet ilkeleri çerçevesinde, ergin olmayanlar ile ayırtım gücünden yoksun veya kısıtlı erginleri koruyacak şekilde ve ticari amaçlarla verilmektedir.
g) İşbu sözleşmede yer alan mal/hizmetlere ilişkin fiyat dahil taahhütler, siparişin verildiği tarihten itibaren 40 (kırk) gün geçerlidir.
Satıcı, sözleşme konusu mal veya hizmetin yasal gerekliliklere uygun, eksiksiz ve ayıpsız olarak teslim edilmesinden sorumludur.
Alıcı, ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir kusur veya ayıp tespit ederse derhal Satıcı’ya bildirmekle yükümlüdür.


PERAKENDE SATIŞ VE SON KULLANICI

….. tarafından sunulan hizmet, perakende satışa ve son kullanıcıya yöneliktir; toptan ve yeniden satış amaçlı siparişlerin ön bilgi formu ve/veya satış sözleşmesi oluşmuş olsa dahi, Satıcı’nın toptan ve yeniden satış amacı bulunduğundan şüphe etmesi halinde siparişi iptal etme ve ürünleri teslim etmeme hakkı saklıdır.


CAYMA HAKKI
SİPARİŞ VEREN/ALICI siparişi iptal etmeyi seçerse veya ….. herhangi bir ürünü herhangi bir sebepten ötürü teslim edemezse, varsa ödemiş olduğu tutar 7 iş günü içinde kendisine iade edilir. Bedel iadesinde tutarın hesaba aktarılması süreci aracı banka kontrolünde olması sebebiyle işbu süreye banka işlemi süreleri dahil değildir. Bankadan kaynaklı gecikmelerden Satıcı sorumlu değildir. İadelerde kargo ücreti Alıcı’ya aittir.
Alıcı, sözleşme konusu mal veya hizmeti teslim aldıktan sonraki 14 gün içerisinde herhangi bir neden belirtmeksizin iptal edebilir. Ancak sipariş alınan ürünün kullanılmamış olması gereklidir. Ambalajı açılmış, kullanılmış ürünlerde cayma hakkı kullanılamaz.
Alıcı, teslim aldığı ürün veya hizmeti aşağıda belirtilen koşullar dahilinde iade hakkına sahiptir:
Ürün/hizmeti teslim aldıktan sonraki 5 gün içinde iade etme hakkı.
Ürün/hizmet kullanılmamış, hasar görmemiş ve orijinal ambalajı ile iade edilmelidir.
İade talebi, Alıcı tarafından Satıcı’ya yazılı olarak bildirilmelidir.

İade Adresi

İade gönderileri, aşağıda belirtilen adrese yapılmalıdır:

İade Adresi:


GİZLİLİK

….Kullanıcının İnternet Sitesinde sunulan hizmetlerden yararlanabilmek için İnternet Sitesi üzerinden kendisine sağladığı kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil her türlü mevzuata uygun bir şekilde işlenmesine, güvenliğinin sağlanmasına ve korunmasına önem vermektedir., bu kapsamda Kullanıcının sağladığı kişisel verileri İnternet Sitesi’nde yer alan Gizlilik Bildirimine uygun olarak toplamakta, kullanmakta, aktarmakta ve diğer şekillerde işleyebilmektedir. Gizlilik Bildirimi, işbu sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Kullanıcı üye olmak veya üye olmaksızın, hizmetlerden faydalanarak ve/veya bir hesap oluşturarak Gizlilik bildiriminde belirlendiği şekilde kişisel verilerinin toplanmasına, kullanılmasına, aktarılmasına ve diğer şekillerde işlenmesine açık bir şekilde ve özgür iradesiyle rıza göstermektedir. Kişisel verinin kullanılması ile ilgili koşullar ve bu konudaki haklarınızla ilgili olarak daha fazla bilgi için Gizlilik bildirimini inceleyebilirsiniz.
Kullanıcı tarafından İnternet Sitesinde beyan edilen ve paylaşılmasına rıza gösterilen kişisel veriler; işbu Sözleşme ile belirlenen yükümlülüklerin ifası, İnternet Sitesi’nin işletilmesi için gereken uygulamaların yürütülmesi, Kullanıcı için çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve Kullanıcıya özel reklam, satış, pazarlama, anket, benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim, profilleme, istatistiksel çalışmalar yapılması amacıyla …..ya da iş ortakları tarafından Gizlilik Bildirimine uygun olarak toplanır, saklanır, işlenir, kullanılır ve akdi ilişkilerimize istinaden 3. Kişiler ile paylaşılabilir.
Kullanıcı, kişisel verilerinin, bilgilerinin …..tarafından bu şekilde kullanımına ve saklanmasına rıza gösterdiğini kabul ve beyan eder. Meal Box’ın söz konusu kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 12 uyarınca güvenli şekilde saklanması, yetkisiz erişimlerin ve hukuka aykırı veri işlemelerin önlenmesi için gereken her türlü tedbiri alacaktır. Kullanıcı kişisel verileri üzerinde 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 11 uyarınca sahip olduğu hakları kullanma ve bu verilerinde dilediği zaman değişiklik veya güncelleme yapma hakkına sahiptir.


ABONELİK ŞEKLİNDE GERÇEKLEŞEN VEYAHUT TAAHHÜTLÜ OLARAK YAPILAN SATIŞLARDA SÜRE DOLMADAN SÖZLEŞMENİN MÜŞTERİ TARAFINDAN FESHİ:

Bireysel satın almalarda, abonelik veyahut taahhütlü satın almalar bağlamında, sözleşmenin taahhüt veya abonelik süresi dolmadan feshi halinde, avantajlı satışla tüketiciye sağlanan fayda, müşteriye fark bedel olarak fatura edilecek, nakden ve defaten talep edilebilecektir.
Ticari satın almalarda, abonelik veyahut taahhütlü satın almalar bağlamında, sözleşmenin taahhüt veya abonelik süresi dolmadan feshi halinde, avantajlı satışla müşteriye sağlanan fayda haricinde tüm sözleşme bedeli, müşteriye fark bedel olarak fatura edilecek, nakden ve defaten talep edilebilecektir.
İşbu bakiye bedelin cezai şart olarak nitelendirilmesi ihtimaline binaen, bireysel veyahut ticari müşteri fark etmeksizin, bedelin tenkisinden gayrikabili rücû feragat edilmektedir.


UYUŞMAZLIKLARDA YETKİ

İşbu sözleşmeden kaynaklı uyuşmazlıklarda İstanbul Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.

Bu sözleşme, Alıcı tarafından elektronik ortamda kabul edildiğinde yürürlüğe girecektir.
Bireysel satin almalarda ise tüketici şikâyet ve itirazları konusundaki başvurular, Bakanlıkça her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dahilinde tüketicinin mal veya hizmeti satın aldığı veya ikametgâhının bulunduğu yerdeki tüketici sorunları hakem heyetine veya tüketici mahkemesine yapılabilmektedir.
İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek bireysel ihtilaflarda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üzerindeki İstanbul Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir
İş bu ticarî amaçlı Ön Bilgilendirme Formu Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin akdedilmesi öncesinde mevzuata uygun olarak SİPARİŞ VERENE iletilmiş olup SİPARİŞ VEREN tarafından onaylanması akabinde Mesafeli Satış Sözleşmesi hükümleri SİPARİŞ VERENE iletilecektir. SİPARİŞ VEREN Ön Bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini kabul, taahhüt ve beyan eder.

 

Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin akdedilmesi için, işbu Sözleşme’nin SİPARİŞ VEREN tarafından elektronik olarak onaylanması gerekmektedir. Siparişin onaylanması halinde ALICI iş bu sözleşmenin tüm hükümlerini kabul etmiş sayılacaktır.

ONAYLAMA DETAYLARI

Tarih Saat
IP Adresi
İstemci

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Karşılaştır
Shopping cart close