Hayvita

Gizlilik Politikası

….Kullanıcının İnternet Sitesinde sunulan hizmetlerden yararlanabilmek için İnternet Sitesi üzerinden kendisine sağladığı kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil her türlü mevzuata uygun bir şekilde işlenmesine, güvenliğinin sağlanmasına ve korunmasına önem vermektedir., bu kapsamda Kullanıcının sağladığı kişisel verileri İnternet Sitesi’nde yer alan Gizlilik Bildirimine uygun olarak toplamakta, kullanmakta, aktarmakta ve diğer şekillerde işleyebilmektedir. Gizlilik Bildirimi, işbu sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Kullanıcı üye olmak veya üye olmaksızın, hizmetlerden faydalanarak ve/veya bir hesap oluşturarak Gizlilik bildiriminde belirlendiği şekilde kişisel verilerinin toplanmasına, kullanılmasına, aktarılmasına ve diğer şekillerde işlenmesine açık bir şekilde ve özgür iradesiyle rıza göstermektedir. Kişisel verinin kullanılması ile ilgili koşullar ve bu konudaki haklarınızla ilgili olarak daha fazla bilgi için Gizlilik bildirimini inceleyebilirsiniz. Kullanıcı tarafından İnternet Sitesinde beyan edilen ve paylaşılmasına rıza gösterilen kişisel veriler; işbu Sözleşme ile belirlenen yükümlülüklerin ifası, İnternet Sitesi’nin işletilmesi için gereken uygulamaların yürütülmesi, Kullanıcı için çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve Kullanıcıya özel reklam, satış, pazarlama, anket, benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim, profilleme, istatistiksel çalışmalar yapılması amacıyla …..ya da iş ortakları tarafından Gizlilik Bildirimine uygun olarak toplanır, saklanır, işlenir, kullanılır ve akdi ilişkilerimize istinaden 3. Kişiler ile paylaşılabilir. Kullanıcı, kişisel verilerinin, bilgilerinin …..tarafından bu şekilde kullanımına ve saklanmasına rıza gösterdiğini kabul ve beyan eder. Meal Box’ın söz konusu kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 12 uyarınca güvenli şekilde saklanması, yetkisiz erişimlerin ve hukuka aykırı veri işlemelerin önlenmesi için gereken her türlü tedbiri alacaktır. Kullanıcı kişisel verileri üzerinde 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu m. 11 uyarınca sahip olduğu hakları kullanma ve bu verilerinde dilediği zaman değişiklik veya güncelleme yapma hakkına sahiptir.

ABONELİK ŞEKLİNDE GERÇEKLEŞEN VEYAHUT TAAHHÜTLÜ OLARAK YAPILAN SATIŞLARDA SÜRE DOLMADAN SÖZLEŞMENİN MÜŞTERİ TARAFINDAN FESHİ:

Bireysel satın almalarda, abonelik veyahut taahhütlü satın almalar bağlamında, sözleşmenin taahhüt veya abonelik süresi dolmadan feshi halinde, avantajlı satışla tüketiciye sağlanan fayda, müşteriye fark bedel olarak fatura edilecek, nakden ve defaten talep edilebilecektir.

Ticari satın almalarda, abonelik veyahut taahhütlü satın almalar bağlamında, sözleşmenin taahhüt veya abonelik süresi dolmadan feshi halinde, avantajlı satışla müşteriye sağlanan fayda haricinde tüm sözleşme bedeli, müşteriye fark bedel olarak fatura edilecek, nakden ve defaten talep edilebilecektir. İşbu bakiye bedelin cezai şart olarak nitelendirilmesi ihtimaline binaen, bireysel veyahut ticari müşteri fark etmeksizin, bedelin tenkisinden gayrikabili rücû feragat edilmektedir.

UYUŞMAZLIKLARDA YETKİ

Ticari satın almalarda İstanbul … Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Bireysel satin almalarda ise tüketici şikâyet ve itirazları konusundaki başvurular, Bakanlıkça her yıl Aralık ayında belirlenen parasal sınırlar dahilinde tüketicinin mal veya hizmeti satın aldığı veya ikametgâhının bulunduğu yerdeki tüketici sorunları hakem heyetine veya tüketici mahkemesine yapılabilmektedir.

İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek bireysel ihtilaflarda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üzerindeki ihtilaflarda İstanbul Anadolu Tüketici Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Parasal sınıra ilişkin bilgiler aşağıdadır:

Büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 7 bin 550 liranın altında bulunan uyuşmazlıklarda ilçe tüketici hakem heyetleri, Büyükşehir statüsünde olan illerde değeri 7 bin 550 ile 11 bin 330 lira arasındaki uyuşmazlıklarda il tüketici hakem heyetleri, Büyükşehir statüsünde olmayan illerin merkezlerinde ve bağlı ilçelerde değeri 11 bin 330 liranın altında bulunan uyuşmazlıklarda il tüketici hakem heyetleri görevli olacaktır

İş bu ticarî amaçlı Ön Bilgilendirme Formu Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin akdedilmesi öncesinde mevzuata uygun olarak SİPARİŞ VERENE iletilmiş olup SİPARİŞ VEREN tarafından onaylanması akabinde Mesafeli Satış Sözleşmesi hükümleri SİPARİŞ VERENE iletilecektir. SİPARİŞ VEREN Ön Bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini kabul, taahhüt ve beyan eder.

Mesafeli Satış Sözleşmesi’nin akdedilmesi için, işbu Sözleşme’nin SİPARİŞ VEREN tarafından elektronik olarak onaylanması gerekmektedir. Siparişin onaylanması halinde ALICI iş bu sözleşmenin tüm hükümlerini kabul etmiş sayılacaktır.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Karşılaştır
Shopping cart close